Cerca Avançada

Catàleg local

Catàleg local

Accés al Catàleg local


La biblioteca del Centre de Documentació custodia més de 8.000 llibres de temàtica musical. Excepcionalment i fruit de l’herència de la biblioteca inicial, conté un petit fons de monografies de temàtica general (història, dret, literatura...) la qual la consta d’uns 3.000 llibres aproximadament. Gairebé la totalitat de la nostra biblioteca, es pot consultar en el nostre catàleg en línia que conté documents únics i publicacions que es remunten al segle XVI, especialment tractats musicals.

La biblioteca està organitzada en diferents seccions: biblioteca de referència, publicacions en sèrie, biografies musicals, llibres dels segles XVI i XVIII (reserva), i llibres de finals del s. XIX principis del XX. A part, la biblioteca també té un petit fons de llibres de la història musical i arquitectònica de l’Orfeó Català i el Palau de la Música.

A més, gràcies a la història de la Biblioteca de més de cent anys d’antiguitat, fa possible la consulta de moltes publicacions musicals de Catalunya de la primera meitat del segle XX, que avui dia molt poques institucions custodien, i també gràcies a l’afany del primer bibliotecari Francesc Pujol per a l’adquisició de llibres, també hi podem consultar bibliografia musical d’altres països publicats des de finals del segle XIX fins a mitjans segle XX, així com una àmplia col·lecció de temàtica folklòrica que inclou abastament Catalunya i Espanya com també França i Anglaterra.